Mijn Diensten

Laat je verrassen hoe je aan de hand van enkele handgrepen het niveau van je Bonsai naar een hoger niveau kunt tillen. Of je nu op zoek bent naar persoonlijk advies of advies in groepsverband. Neem contact gewoonweg eens contact op en bespreken gezamenlijk welke mogelijkheden er zijn.

Persoonlijk advies

Je hebt kennis opgedaan met Bonsai maar je wilt je Den (Pinus), Taxus of Jeneverbes (Juniperus) naar een hoger niveau brengen, maar weet je niet precies hoe?
Aan de hand van boombespreking bepalen we samen een doel dat jij in het verbeteren van je Bonsai zou willen behalen. Dit zetten we vervolgens samen om naar een concept waaraan jezelf op een gestructureerde manier werkt in het realiseren ervan. Hoe je de daarvoor benodigde tijd gebruikt is geheel aan jezelf.

Advies in groepsverband

Zoeken jullie als Bonsaivereniging invulling van een Bonsai thema-avond op het gebied van onderhoud, stileren of presenteren van Dennen (Pinus), Taxus of Juniperus (Jeneverbes)?
Wellicht is advies in groepsverband dan een optie voor jullie. 
Ik neem de leden op een interactieve wijze mee in het verbeteren van hun kennis. Welk thema we gezamenlijk bespreken stemmen we vooraf in een kort gesprek samen af. Dit kan variëren van een centrale boombespreking tot bemesten. Of schaalkeuze tot enten. Kortweg wat zoal komt kijken bij het onderhouden van Dennen, Taxus of Jeneverbes bonsai.